Haberler

Kayseri Ticaret Odası, Kalite Denetimini Başarı ile Geçti

Kayseri Ticaret Odası kaliteli hizmet politikası gereği olan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kayseri Ticaret Odası kaliteli hizmet politikası gereği olan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Kayseri Ticaret Odası, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından gerçekleştirilen iki ayrı başlıktaki kalite denetiminden başarıyla çıktı.

Kayseri Ticaret Odası yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "ISO-9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulamamızı, ISO-9001: 2015'e yükseltmeye ilişkin verdiğimiz sözü tuttuk. Ayrıca, ISO-10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemimizi ise yeni standarda göre şekillendirdik. Verdiğimiz sözü tuttuk ve kaliteli hizmetin çıtasını yükselttik. Bundan dolayı mutlu ve gururluyuz" dedi.

Hiçyılmaz, TSE denetimleri sonucuna ilişkin yaptığı açıklamada, Oda üyelerine verilen hizmetin kalitesine büyük önem verdiklerini söyledi. Açılış toplantısı ile başlayan denetimin tüm birimlerde gerçekleştiğini kaydeden Hiçyılmaz, TSE Kayseri Bölge Müdürlüğü Uzmanları Hakan Şengel, Hilal Durukan, S. Selim Ulaş ve Bahaddin Eroğlu'nun titiz bir çalışma yaptığını ifade etti.

Denetime ilişkin konuşan TSE Uzmanı Hilal Durukan, önceki yıl alınan ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi için Gözetim ve Geçiş Tetkikinin yapılarak ISO 10002: 2014 standardına göre belge devamı için çalışmaların standarda uygun yürütülüp yürütülmediğini tespit etmeye çalıştıklarını ve Oda'nın bu konuda istenilen düzeyde olduğunu söyledi.

Diğer TSE Denetmeni S. Selim ULAŞ ise 1998'den beri Kayseri Ticaret Odası'nın sahip olduğu ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi için Belge Yenileme ve Geçiş Tetkikinin yapılarak ISO 9001: 2015 standardına göre çalışmaların uygun yürütüldüğünü belirlediklerini kaydetti.

Kalite yönetim sistemleri çalışmalarına ilişkin konuşan Başkan Hiçyılmaz, "Üyelerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini esas alan kalite anlayışı ile yasal şartlara uygun, zamanında ve en iyi hizmet vererek, çalışanıyla ve üyeleriyle sürekli iyileşmek ve gelişmek temel politikamızdır. Politikamıza uygun çalışmalar gösteren ve bunu her platformda sergileyen son denetimden de başarıyla geçmemize katkı veren personelimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

Hiçyılmaz, "Odamızın verdiği hizmetler, müşteri memnuniyetini esas alan ilkeler doğrultusunda yürütülmektedir. Üyelerimizden gelen her türlü şikayet, öneri ve tavsiyeler titizlikle ele alınarak değerlendirilmekte ve kayıt altına alınmaktadır. Üyelerimizden gelen şikayet öneri ya da tavsiyeler detaylı bir şekilde incelenerek gerekli düzeltici ve önleyici işlemler yapılmakta ve ilgili üyeler bilgilendirilmektedir" diye konuştu.

Başkan Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası'nın, üyelerine etkin ve kaliteli hizmet sunma yolunda bundan sonra da başarılı çalışmalara imza atmaya devam edeceğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Hiçyılmaz Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title