Haberler

Kayseri Tema İl Koordinasyon Toplantısını Ted Koleji'nde Yaptı

TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği 2014-2015 dönemi il koordinasyon toplantısı düzenlendi.

TEMA Vakfı Kayseri Temsilciliği 2014-2015 dönemi il koordinasyon toplantısı düzenlendi.

TED Koleji Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıya, TEMA il yönetimi, ilçe gönüllü sorumluları, genç TEMA başkanları, minik, yavru ve ortaokul TEMA öğretmenleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını yapan TEMA Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı, "Büyük bir özveriyle vakfımıza yakışacak çalışmalar yapmaya, her kesimden halkımıza ulaşarak onlara doğa ve çevre sevgisini öğretmeye çalışıyoruz.. Çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle çevre bilinci oluşması için gayretler sarfediyoruz. Bu dönem minik, yavru ve ortaokul TEMA sınıflarından oluşan gruplarımıza çok değerli öğretmenlerimizle ulaşmaya çalışıyoruz. Ev sahipliğinden dolayı TED Kayseri Koleji idarecilerine, ilçe gönüllü sorumlularımıza, genç TEMA ekibimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederim" dedi.

TEMA Kayseri danışmanı Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Birol Akgül de, "Vakfımızın ülke genelinde gerçekleştirdiği çeşitli faaliyetlere ve etkinliklere aktif olarak da destek veren gönüllülerimize yönelik motivasyon toplantıları düzenleyerek faaliyetler ve etkinlikler hakkında bilgiler aktarıp onların da görüşlerini dikkate almaktayız. İl temsilciliğimizin belirleyeceği program dahilinde yönetim kademesinden gönüllülerimize kadar bir çok düzeyde eğitimler vereceğiz. Yapılan çalışmaların, verilen emeklerin etkinliğini artırmak ve belirlenen hedeflere daha sistemli ulaşabilmek için çeşitli seminerler düzenleyeceğiz. Bilimsel çözüm önerilerimizi, tecrübelerimizi arkadaşlarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tema Vakfı Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26-27 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title