Haberler

Kayseri Şekerspor, Beledeiye Vanspor'a Konuk Oldu

Türkiye Spor Toto 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor, Lig'in 4.haftasında Belediye Vanspor'a konuk oldu.

Türkiye Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor, Lig'in 4. haftasında Belediye Vanspor'a konuk oldu. Lig'in en güçlü iki takımının karşı karşıya geldiği müsabaka 0-0 sona erdi. Bu skorla Kayseri Şekerspor 1 evine, 1 puanla döndü.

Van Şehir Stat'ında saat 15.00 da başlayan karşılaşmaya Kayseri Şekerspor; Bekir, Mehmet Ali, Tayfun, Altan, Orhan Şahin, Durdu, Mustafa Serkan, Mustafa Yaşar, Tugay, İlyas ve Mustafa Tahir 11'i ile çıkarken, Belediye Vanspor ise Serkan, Birol, Mazlum, Maksut, Emrah, Ersoy, Salih, Ümit, Semih ve Volkan 11'i ile çıktı. Karşılaşmayı ise 1. Hakem Hüseyin Çiftsüren, Yardımcı Hakemler Ahmet Çiftçi, Mürvet Yavuztürk ve 4. Hakem Metin Yalçın 4'lüsü yönetti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Kayseri Şekerspor, Altan ve Mustafa'nın ataklarıyla karşı kaleyi yoklarken, Belediye Vanspor'da ise 23. Dakikada Ersoy'un röveşatası az farkla dışarı gitti. 28. Dakikada gelişen Van atağında ise bu kez Volkan'ın şutu direkten döndü.

Maçın 18. dakikasında Belediye Vanspor'lu oyuncu Semih Oğuz ve 34 numaralı formasıyla Ümit Kocabaş, rakibine yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart görürken, Kayseri Şekersporlu oyunculardan Orhan Şahin 45. dakikada, İlyas Sekiz ise 49. dakikada Hakem Hüseyin Çiftsüren'den sarı kart gördüler.

Maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken ikinci yarıda ise her iki takımda karşılıklı gol aramaya başladı. 75. dakikada Belediye Vanspor'dan Mazlum'un şutu direkten dönerken, Kayseri Şekerspor'da ise maçın son dakikalarında Emre ve Önder'in şutu az farkla dışarı çıktı. Maçın 89. Dakikasında Kayseri Şekerspor'dan Şenol, hakemden 2. sarı kartı görerek, Kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Maç sonunda her iki takımda aradığı golü bulamayınca karlılaşma 0-0 berabere sonuçlandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Şekerspor Belediye Vanspor Orhan Şahin Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title