Haberler

Kayseri Şehidi Hasan İlhan'ın Acı Haberi, Baba Evine Ulaştı!

Güncelleme:

Kayseri'deki hain saldırıda şehit olan askerlerden Hasan İlhan'ın evine acı haber ulaştı. Kahreden haberin ardından Ekonomi Bakanı Zeybekçi, aileye taziye ziyaretinde bulundu.

Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan askerlerden birinin de Denizlili sıhhiye er Hasan İlhan olduğu bildirildi.

Saldırıda, Manisa'nın Turgutlu ilçesinden er Mustafa Uçar, İzmir'in Ödemiş İlçesi'nden er Ali Kuşçu ve Kiraz ilçesinden er Kamil Yemez'in de yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.


ŞEHADET HABERİ AİLEYE VERİLDİ

Denizli Vali Yardımcısı Ali Gergibozan, Denizli Garnizon Komutanlığı'ndan görevlilerle birlikte şehit erin Pamukkale ilçesi Hacıkaplanlar Mahallesi, 736/2 Sokak'taki evine gelerek, market işletmecisi olan baba Süleyman İlhan ve ev hanımı anne Hanife İlhan'a şehadet haberini verdi.


ŞEHİDİN EVİ DOLUP TAŞTI

Acı haberi alan İlhan çifti ile diğer oğulları 19 yaşındaki Fatih İlhan gözyaşlarına boğulup, ağıtlar yaktı. Ailesinin iki çocuğundan biri olan, sekiz aylık asker Hasan İlhan'ın elektrik-elektronik teknikeri olduğu öğrenildi. Acı haberin gelmesinin ardından şehidin tek katlı müstakil evine Türk bayrağı asıldı. Denizli ve Pamukkale Belediyesi ekipleri de şehidin ailesinin bulunduğu sokağı Türk bayraklarıyla donattı. Şehit erin evi taziye ziyaretine gelenlerle dolup taşarken bir ambulans da evin önünde bekletildi.


EKONOMİ BAKANI ZEYBEKÇİ, ŞEHİT EVİNE GİTTİ

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kayseri'de sabah saatlerinde çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen terör saldırısında şehit olan Denizlili Sıhhiye Er Hasan İlhan'ın taziye ziyaretine katıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, beraberinde Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cengiz Yıldız, ile birlikte şehit evine gelerek, ailesine başsağlığı ve taziye ziyaretinde bulundu. Bakan Zeybekci, şehidin babası ve kardeşine sarıldı.


ŞEHİTLER İÇİN KUR'AN OKUNDU

Şehit için Kur'anı Kerim okunmasının ardından İl Müftüsü Mehmet Aşık'ın şehitler için dua yaptığı duanın ardından Bakan Zeybekci ve beraberindekiler şehit evinden ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman İlhan Hasan İlhan Denizli Kayseri Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

title