Haberler

Kayseri'deki Telefon Dolandırıcılığı

Kayseri'de telefonda kendisini polis olarak tanıttığı iki kadını dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Kayseri'de telefonda kendisini polis olarak tanıttığı iki kadını dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Ş.G (19), adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığında ifadesi alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bünyan ilçesinde yaşayan Ş.K ile Melikgazi ilçesinde yaşayan H.Ç'yi telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan Ş.G.(19), banka hesap ve kimlik bilgilerinin terör örgütü tarafından ele geçirildiğini, terör örgütüne yapacakları operasyon kapsamında evlerinde bulunan para ve altınları güvenlik amaçlı kendilerine teslim etmelerini istemişti. Zanlının telefonda söylediklerine inanan Ş.K. 40 bin lira, H.Ç. ise 20 bin lira değerindeki altın ve parayı evlerine gelen zanlıya vermişti. Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğince başlatılan çalışma sonucu Ş.G, Talas ilçesinde gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Kayseri 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title