Haberler

Kayseri'deki Sağanak

Dün akşan sağanak nedeniyle kapanan Kayseri Erciyes yolu ulaşıma açıldı, Kayseri Sivas demiryolunu ise ulaşıma açma çalışmaları devam ediyor.

Kayseri'de dün akşam saatlerinde aniden bastıran ve sele neden olan sağanak nedeniyle kapanan Kayseri- Erciyes yolu trafiğe açıldı.

Sabah saatlerine kadar sel nedeniyle Kayseri-Erciyes ve Develi- Kayseri yönünden gelen araçların geçişine izin verilmedi.

Karayolları ve belediye ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda yol temizlenerek trafiğe açıldı.

Öte yandan Sarıoğlan ilçesinde akaryakıt taşıyan trenin sel nedeniyle 6 vagonunun devrilmesi sonucu ulaşıma kapanan Kayseri- Sivas demiryolu hala açılmadı. Demiryolunun, hasar gören rayları onarıldıktan sonra ulaşıma açılacağı belirtildi.

Dün akşam Erciyes Dağı'ndan gelen sel suları İbrahim Tennuri Mahallesi'nden geçen Hisarcık Deresi'nin taşmasına neden olmuş, yol kenarında park halindeki çok sayıda araç dere yatağına sürüklenmişti. Sarıoğlan ilçesindeki sel de demiryolun etkilemiş Kayseri'den Sivas'a akaryakıt taşıyan yük treninin devrilmesine neden olmuştu.

Yük trenin devrilmesi sonucu hasar gören raylar nedeniyle demiryolu ulaşıma kapanmıştı. Kayseri-Erciyes yolu da güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatılmıştı. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Erciyes Kayseri Develi Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title