Haberler

Kayseri'de 2016 Yılında İnsan Hakları İhlali ile İlgili 3 Şikayet Oldu

İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri, İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası dolayısıyla Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı ziyaret etti.

İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri, İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası dolayısıyla Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kamçı, "Kayserimizde insan hakları ihlaliyle alakalı fazla bir şey çıkmıyor" dedi.

İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri, İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası dolayısıyla Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Vali Kamçı ziyaret öncesinde İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

Burada bir konuşma yapan Vali Kamçı, Kayseri'de insan hakları ihlaliyle ilgili fazla şikayet olmadığını söyledi. Kamçı, "Kurulumuz, insan hakları ihlalleriyle alakalı müracaatları değerlendiriyor. Çok şükür Kayserimizde insan hakları ihlaliyle alakalı fazla bir şey çıkmıyor. Çünkü olmuyor. Bu da güzel bir şey. İnşallah hiç olmaz. İnsan haklarının dünyanın hiçbir yerinde ve ülkemizde ihlal edilmemesi en büyük temennimizdir. Devletlerin varlığı, sürekliliği ve insan haklarının en iyi olması için çalışılıyor. 15 yıldır AB'ye üye olma anlamında Türkiye'de birçok değişiklikler oldu. Bunların hepsinin yapılması ama biz AB'ye üye olalımdan daha çok insan haklarımızın hak ettiği seviyeye ulaşmasıyla alakalıdır. Ben buna inanıyorum. Bu anlamda herkes üzerine düşen görevi yapıyor. İnsan hakları dünyanın her tarafından halledilmiş bir problem değildir ama her geçen gün bununla ilgili çalışmalar devam ediyor. İllerde de birkaç yıl önce bu kurullar kuruldu. Amaç, insan haklarının ihlal edilmemesi ve insanların haksızlığa uğramamasıdır" ifadelerini kullandı.

Kayseri Valiliği Hukuk İşleri Şube Müdürü Necla Yiğit de, 2016 yılı içerisinde insan hakları ihlaliyle ilgili olarak 3 tane şikayet alındığını ve bu şikayetlerin araştırıldığında insan hakları ihlalinin olmadığını belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kamçı Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title