Haberler

Kayseri CHP İl Başkanı Keskin; ?bayramıma Dokunma, Dokunursan O Kollar Kırılırö

CHP İl Başkanı Keskin; 'Bayramıma dokunma, dokunursan o kollar kırılıröCumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kayseri İl teşkilatı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında anma yürüyüşü düzenledi.

CHP İl Başkanı Keskin; 'Bayramıma dokunma, dokunursan o kollar kırılırö

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kayseri İl teşkilatı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında anma yürüyüşü düzenledi. Yürüyüş sonrası konuşan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor bayramını kaldırmak isteyenlere yönelik 'Bayramıma dokunma, dokunursan o kollar kırılırö dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından anma yürüyüşü yapıldı. Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda toplanan kalabalık sloganlarla Cumhuriyet Meydanına yürüdü. Sık sık ? Türkiye Laiktir, Laik Kalacakö sloganlarının atıldığı anma yürüyüşünde partililer ellerindeki bayraklarla onuncu yıl marşını okudu. Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, yaptığı açıklama da bir devletin oluşumunda önemli tarihler vardır. Manevi anlamı çok önemlidir. Yaşadığımız son süreçte ülkenin kurucusunun, ülkenin kuruluş amacına yönelik yapmış olduğu bayramlar kutlanılmamak üzere yasaklanmaya başlıyor. 19 Mayıs tarihinin yok sayıyorum diye sesleniyorum. Siz 19 Mayısları yok sayarsanız bizde sizi yok sayarız. Bayramıma dokunma, dokunursan o kollar kırılır. Genel Başkanımız geçen hafta bir açıklama yaptı, farklı yönlendirmelere gittiler. Genel Başkanımızın söylediğinin arkasındayızö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi 19 Mayıs Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title