Haberler

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'den Spora Destek

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, önümüzdeki dönem gençlere, çocuklara, kadınlara yönelik spor tesisleri yapacaklarını belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, önümüzdeki dönem gençlere, çocuklara, kadınlara yönelik spor tesisleri yapacaklarını belirtti.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Spor Adamları Derneği'nin Vefa Gecesi'nde spora destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Kayseri'de yaşayan herkese spor yapma imkanı sağlamak için çalıştıklarını kaydeden Çelik, "Her insanın özellikle de çocuklar ve gençlerin spor yapmaya ihtiyacı olduğunu belirten Çelik, "Çocuklarımızı hem bedenen hem de manen geliştirmemiz lazım. Onlara enerjilerini atacakları spor yapma imkanını sağlamazsanız olumsuz işlere tevessül edebilirler. Bu yüzden işimizin en başında tesisleşme geliyor diye düşünüyoruz. Önümüzdeki dönemde gençlere, çocuklara, hanımlara yönelik tesisler yapacağız" ifadelerini kullandı.

Çok önemli spor tesisleri ve kulüplere sahip olduklarını ifade eden Çelik, bu sene tüm amatör spor kulüpleri için bir merkez yapacaklarını, ilçelerde de kadın ve gençlik merkezleri yaptıklarını, bu merkezlerde yüzme havuzu ve fitnes salonlarının bulunacağını belirtti.

Çelik, sporu şehrin her yerinde yapma imkanı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çelik Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title