Haberler

Kaymeklerde Çocuk Oyun Bölümü de Var

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK), Kayseri'deki tüm bayanların kurslara katılabilmesi için çocuk oyun bölümü hizmeti de sunuyor.

Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK), Kayseri'deki tüm bayanların kurslara katılabilmesi için çocuk oyun bölümü hizmeti de sunuyor. Kursiyerler farklı branşlarda kurslardan yararlanırken 3-6 yaş grubundaki çocuklarını KAYMEK bünyesindeki çocuk oyun bölümlerine bırakabiliyorlar.

Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) bünyesindeki KAYMEK, 13 ayrı tesiste 105 farklı branşta kurs hizmeti veriyor. Her yıl yaklaşık 15 bin kursiyere hizmet veren KAYMEK, bu kurslardan yararlanmak isteyen anneleri, "Çoğumu nereye bırakacağım" derdinden kurtardı. Kayseri'de yaşayan tüm bayanların kurslardan yararlanması için, kurs merkezlerinde çocuk oyun bölümü hizmeti de veriliyor. Anneler farklı branşlarda kurslara katılırken 3-6 yaş grubundaki çocuklar, çocuk oyun bölümlerinde şarkılar öğreniyor, oyunlar oynuyorlar. KAYMEK bünyesindeki tüm çocuk oyun bölümlerinde çocuk gelişim uzmanları görev yapıyor. KAYMEK'in Erkilet Kurs Merkezi'ndeki Çocuk Oyun Bölümü'nü ziyaret eden BEF Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu, incelemelerde bulundu ve verilen hizmeti yerinde gördü. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin çocuklara gönderdiği çeşitli hediyeleri çocuklara dağıtan Tuzcuoğlu, eğitmenlerden bilgiler aldı.

Erkilet Kurs Merkezi Çocuk Oyun Bölümü Sorumlusu Fatma Nur Kakillioğlu, ailelerin kursa gelirken rahat bir şekilde çocuklarını da getirebildiklerini belirterek, "Çocuklarla hem oyunlar oynuyoruz, hem de eğitimlerine katkıda bulunuyoruz. 3-6 yaş grubundaki çocukların daha bilinçli olabilmeleri için elimizden gelen imkanı sağlıyoruz. Annelerimiz de rahat bir şekilde eğitimlerini sürdürüyorlar" dedi.

KAYMEK Müdürü Mürşide Gonca Aslan ise; çocuk oyun alanlarının KAYMEK Merkezleri'nin hemen hepsinde yer aldığını belirterek, "Kursa gelmek isteyen; ancak küçük çocukları olan annelerimiz için çocuklarını bırakabilecekleri güvenli, emin bir ortam sağlamaya çalıştık. Bu sayede kendileri kurslara devam ederken, aynı binada yer alan çocuk oyun odası çocuklara hizmet veriyor. Çocuk oyun bölümünde istihdam ettiğimiz eğitmenler çocuk gelişim mezunu ve alanlarında yetkin kişiler. Standartlarımız dışarıdaki kreşleri aratmayacak ölçüde" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Refik Tuzcuoğlu Erkilet Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title