Haberler

Kaymakam Uzun, Halkla Buluşma Toplantısı Düzenledi

Karakeçili Kaymakamı Emrah Uzun, halkla buluşma toplantısı düzenledi·.Belediye parkında düzenlenen toplantıya, Kaymakam Emrah Uzun, kamu kurumlarının müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Karakeçili Kaymakamı Emrah Uzun, halkla buluşma toplantısı düzenledi·.

Belediye parkında düzenlenen toplantıya, Kaymakam Emrah Uzun, kamu kurumlarının müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Toplantı öncesinde bir önceki toplantıda dile getirilen sorunlar değerlendirildi.

Kaymakam Uzun, burada yaptığı konuşmada, Devlet Su İşleri tarafından yapılacak olan basınçlı kapalı sulama sistemiyle ilgili çalışmaların proje aşamasında olduğunu ve 2018 yılında yapımına başlanacağını ifade etti.

TANAP hibe destekleri hakkında da bilgi veren Uzun, "İlçemiz için özellikle tarımsal faaliyetler ve enerji alanında bu destekler çok uygun. Bir sorunu ve sıkıntısı olan vatandaşlarımız, bu toplantıları beklemeden gerek bana gerekse daire amirlerine sorunlarını sıkıntılarını iletebilirler, imkanlar ölçüsünde çözüme kavuşturulacaktır." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Karakeçili Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title