Haberler

Kaymakam Üstün'e Veda Yemeği

Aşkale İlçe Daire Amirleri Tarafından Kaymakam Yusuf Üstün Adına Öğretmenevi'nde Bir Veda Yemeği Düzenledi.

Aşkale İlçe daire amirleri tarafından Kaymakam Yusuf Üstün adına Öğretmenevi’nde bir veda yemeği düzenledi.

Öğretmenevi’nde düzenlenen yemeğe belediye başkanı hariç, ilçedeki tüm yetkililer katıldı. İftar yemeğinde birer konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Yaman , Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Ateş , Üstün’le uyum içinde çalıştıklarını ve bu tayinden dolayı üzüntülü olduklarını belirttiler.

İlçe Kaymakamı Yusuf Üstün’ün konuşması sırasında da duygulu anlar aşandı.Erzurum’dan Aşkale’den ayrıldığından dolayı üzüntülü olduğunu belirten Üstün , 3 yıllık görev süresince daire amirleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını , başlattıkları bir çok projenin tamamlandığını, bir kısmını da en yakın zamanda biteceğini belirti. Üstün, ilk çocuğunun da Erzurum’da dünyaya gelmesinden dolayı Erzurum’un Aşkale’nin her zaman ayrı bir yere sahip olacağını dile getirdi.

Üstün daha sonra şunları söyledi:“Aşkale ve Erzurum insanının duyarlılığını, yardım severliğini ve misafirperverliğini unutmak mümkün değildir. Burada görev yaptığım süre içerisinde devlet ile vatandaşın kaynaşmasını hep ön planda tuttum. Aşkale için bir şeyler yapmanın gayreti içerisine girdik, görev süremizce birbirimizle olan çalışmalarımız, diyaloglarımız Aşkale için en iyisini yapmak adına olmuştur. Kimseye karşı şahsi bir tavır ve tutum içerisinde bulunmadım.”

Konuşma sonrasında bazı kurum ve kişiler Kaymakam Üstün’e plaket ve hediye sundu.İlçe Kaymakamı Yusuf Üstün gelen konuklarla tek tek vedalaştı.

(SA-İRT-Y)

10.10.2007 11:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title