Haberler

Kaymakam Topsakaloğlu'ndan Yüksekokula Ziyaret

Ağrı’nın Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Ağrı'nın Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Topsakaloğlu'nu yüksek okul kurucu müdürü ve aynı zamanda Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Ünal karşıladı. Okulu gezen Eleşkirt Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, "Bacasız turizm olan ve bir bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel gelişmesine katkısı olan yüksekokulun Eleşkirt'te olması, Eleşkirt başta olmak üzere bütün bölge için bir nimettir. Yüksekokulu yapan iş adamı Celal Oruç Beye Eleşkirt halkı minnettardır. Sayın hocamdan okul hakkında detaylı bilgi aldım. İleriki yıllarda okulun daha iyi tanınmasıyla daha fazla öğrenci gelerek ilçenin ekonomisine kayda değer katkı sağlayacaktır" dedi.

Eleşkirt Celal Oruç Hayvansal Üretim Yüksekokul Müdürü Yücel Ünal ise, "Okulumuz yalnızca bölgede değil ülkemizde bir ilktir. Bu okuldan mezun olan öğrenciler çiftlik yöneticisi sıfatıyla aylık en az 5 bin bin lirayla özel sektörde iş bulabileceklerdir. İlk hayvanlarımız bir ay içerisinde ahırlarımıza gelecektir. Biz burada yalnızca öğrencileri değil bölgede hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza da uygulamalı eğitim vererek halkın ekonomisine doğrudan katkı sağlayacağız. Eleşkirt halkından bu güzide okula sahip çıkmalarını bekliyorum" diye konuştu. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tuncay TOPSAKALOĞLU Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title