Haberler

Kaymakam Sırmalı, Engelli Annelerini Ziyaret Etti

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Kaymakam Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı, Bedensel Engelliler Derneğinde engelli anneleri ile bir araya geldi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kaymakam Sırmalı ve eşi Nuray Sırmalı, Bedensel Engelliler Derneğinde engelli anneleri ile bir araya geldi.

Engelli annelerin yaşadığı zorlukları ve sıkıntıları dinleyerek destek olan Kaymakam Sırmalı "Engelli annelerimiz, anneliğin en kutsal, en cefakar, en sabırlı ve en merhametli görevini yerine getiriyor. Bizler "Cennet Anaların Ayakları Altındadır' diyen bir medeniyetin çocuklarıyız. Bu sebeple engellilerimizin ve engelli annelerimizin yaşadıkları zorlukları görerek sorunlarına sahip çıkmak, destek olmak, doğru ve kalıcı çözümler üretmek hepimizin görevidir" dedi.

8 Mart Dünya Kadınlar gününün önemine de değinen Kaymakam Sırmalı "Sevgi, fedakarlık, hoşgörü ve duyarlılığın simgesi olan kadınlar, huzurlu, sağlıklı ve çağdaş bir toplumun mimarlarıdır. Kadınlar millet ve devlet yapısının odağında yer alarak toplumun yapısını güçlendiren, şekillendiren, aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü içtenlikle kutluyorum" dedi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde Kaymakam Ali Sırmalı'ya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Elif Çakır eşlik etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Sırmalı Balıkesir Edremit Yerel Haberler

title