Haberler

Kaymakam Seyitoğlu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, muhtarlara elektrik arızaları ve yatırımlar konusunda bilgi verdi.

Beypazarı Kaymakamı Suat Seyitoğlu, muhtarlara elektrik arızaları ve yatırımlar konusunda bilgi verdi.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. yöneticilerinin katılımıyla halk eğitim merkezi salonunda muhtarlara yönelik düzenlenen toplantıda, ilçe genelinde meydana gelen elektrik arızaları ile yatırımlar değerlendirildi.

Seyitoğlu, bundan sonra daha sık bir araya gelinmesi ve konuların istişare edilerek ilgili birimlere aktarılmasının önemli olduğunu söyledi.

Kaymakamlık olarak muhtarlara gerekli yardım ve desteğin sağlanacağını belirten Seyitoğlu, "Halen devam Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'nin hat yenileme ve trafo yenileme çalışmaları ile ağaçların kesimi sonrasında arızaların minimuma ineceğini düşünüyorum." dedi.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ Beypazarı yöneticisi Baha Ertaş da elektrik kesintilerinin göçmen kuşlar ve ağaçların neden olduğunu aktardı.

Elektrik hatlarının altında bulunan tüm ağaçların kesilmesinin muhtarlarla istişare edilerek yapılmasının önem taşıdığına değinen Ertaş, arızaların da kısa sürede 186'ya bildirilmesi gerektiğini kaydetti.

Beypazarı Operasyon Merkezi Yapım İşleri Birimi Proje Sorumlusu Fatih Maden de ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi verdi.

2016 yılında 5 milyon 700 bin liralık yatırım yaptıklarını bildiren Maden, gelecek yıl içinde 6 milyon lira yatırım planladıklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Başkent Elektrik Dağıtım Beypazarı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title