Haberler

Kaymakam Orhan Aktürk Kan Bağışı Etkinliğe Katıldı

Batman’ın Kozluk İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, Çok Programlı Lise'de (ÇPL) düzenlenen ve 34 kişinin kan verdiği kan bağışına katıldı.

Batman'ın Kozluk İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, Çok Programlı Lise'de (ÇPL) düzenlenen ve 34 kişinin kan verdiği kan bağışına katıldı.

Kozluk İlçesi ÇPL Okul Müdürü Mehmet İsen koordinatörlüğünde Türk Kızılayı ile işbirliği yapılarak kan bağışı kampanyası düzenlendi. Düzenlenen etkinliğe Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kan bağışı kampanyasında ÇPL'de okuyan 34 öğrenci bağışta bulundu. Kaymakam Aktürk, kan bağışında bulunan öğrenci ve okul yöneticilerine teşekkür ederek, kan vermenin bir toplum bilinci olduğunu söyledi. Aktürk, "Herkesin yerine getirmesi gereken bir şey. Kan vermenin insana bir zararı yok. Aksine faydası vardır. Emeği geçen herkese teşekkür eder, duyarlı tüm vatandaşların kan vermesi gerekir" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Orhan Aktürk Kozluk Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title