Haberler

Kaymakam Karabektaş Yaşlıları Ziyaret Etti

GAZİANTEP (AA) – Yaşlılar Haftası dolayısıyla Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, eşi Fatma Elif Karabektaş ile birlikte yaşlıları evlerinde ziyaret ederek gıda ve kıyafet yardımında bulundu.

GAZİANTEP (AA) – Yaşlılar Haftası dolayısıyla Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, eşi Fatma Elif Karabektaş ile birlikte yaşlıları evlerinde ziyaret ederek gıda ve kıyafet yardımında bulundu.

Kaymakam Karabektaş, ilçeye bağlı Dağdancık kırsal mahallesinde yaşayan 110 yaşındaki Fatma Aslan ve Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan 99 yaşındaki Güli Şahin'i evlerinde ziyaret ederek bir süre sohbet ederek bir süre görüştü.

Yakınlarından sağlık durumları ve ekonomik durumları hakkında bilgiler alan Karabektaş,  sohbet ettikleri yaşlılara, gıda ve kıyafet yardımında bulundu.

Ziyarette, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet ve Araban Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Cabir Akgün de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Serhat KARABEKTAŞ Araban Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title