Haberler

Kaymakam Güntepe, İşten Çıkartılan Belediye İşçilerini Ziyaret Etti

Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe, işten çıkartıldıktan sonra belediye binası önünde eylem yapan belediye işçilerini evlerinde ziyaret etti.

Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe, işten çıkartıldıktan sonra belediye binası önünde eylem yapan belediye işçilerini evlerinde ziyaret etti.

Güntepe, ziyarette yaptığı açıklamada, böylesine kutlu bir ayda herkesin çok daha sorumlu hareket etmesi gerektiğini söyledi.

Kimsenin kimseye hakaret etme, kimseyi aşağılama hakkı olmadığını savunan Güntepe, "Seçilmiş, vatandaşın oyuyla teveccühüyle belli bir konuma, makama gelmiş bir kimseye hakaret etme, yuhalama, üzerine gitme hakkı kimsede olmadığı gibi seçilmiş ya da atanmış bir kamu görevlisinin de vatandaşı incitmeye kalbini kırmaya hakkı yoktur. Bu kaideler başta şahsım olmak üzere hepimiz için gereklidir" dedi.

Güntepe, "Hamamözü kaybederse hepimiz kaybederiz. İlçemizin imajını zedeleyecek, vatandaşımızın huzurunu kaçıracak, birlik ve beraberliğimizi bozacak her türlü hareketten şiddetle kaçınılması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

11 Temmuz'da işten çıkartılan belediye işçileri ve aileleri belediye binası önünde eylem yapmış, Belediye Başkanı Bahattin Destebaş, eski Belediye Başkanı Mehmet Canıbek ve işçiler, Kaymakam Kadir Güntepe'ye giderek uzlaşma sağlamaya çalışmıştı. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Hamamözü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title