Haberler

Kaymakam Bulgurlu Son Kez Başkanlık Etti

Bursa’ya Vali Yardımcısı olarak atanan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, son kez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısına katıldı.

Bursa'ya Vali Yardımcısı olarak atanan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, son kez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısına katıldı.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, son kez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısına başkanlık etti. 30 Ağustos 2011 Yaz Kararnamesiyle birlikte Manavgat'a kaymakam olarak atandığını belirten Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, "Bursa vali yardımcılığına atandım. Bugün son kez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı toplantısında vakıf üyesi arkadaşlarımla bir araya geldim. Belirli kurallar çerçevesinde gelen paranın zamanında ve doğru adrese gitmesi konusunda vakıf olarak ciddi çalışmalar yaptığımıza inanıyorum. Bize gelen talepler konusunda heyet üyelerinin tamamı tartışarak karar veriyorlar. Ben 4 yıllık süreçte vakıfta görev alarak değerli vakitlerini buraya ayıran arkadaşlarıma özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, vakıf toplantısının sona ermesinin ardından vakıf üyelerini kapıya kadar geçirerek hepsiyle vedalaştı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Bulgurlu Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title