Haberler

Kaymakam Aykut Pekmez İçin Veda Yemeği

Haziran 2015 Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı’na atanan Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez için veda yemeği verildi.

Haziran 2015 Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı'na atanan Akçakoca Kaymakamı Aykut Pekmez için veda yemeği verildi.

Akçakoca Sky Tower Oteli'nde verilen veda yemeğine Belediye Akçakoca Belediyesi Başkanı Cüneyt Yemenici, Cumhuriyet Savcısı Necati Miralay, Düzce eski milletvekili Osman Çakır, kamu birim amirleri, esnaf odaları yöneticileri, çeşitli siyasi parti ve STK yöneticileri ile çok sayıda köy ve mahalle muhtarı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Akçakoca Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Necmi Acar yaptı. Konuşmasında, Kaymakam Aykut Pekmez ve eşine tüm kamu personeli ve yemeğe katılan tüm davetliler adına teşekkür eden Necmi Acar, "Haklarını helal etmeleri dileğiyle bundan sonraki görev yerlerinde başarılar dilerim" dedi.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise, "Gerek ilçe merkezimize herekse köylerimize çok öneli hizmetlerde bulunmuş değerli Kaymakamımızı Ankara'ya, İçişleri Bakanlığı'nın çok önemli bir kurumuna uğurluyoruz. İnşallah daha sonraki yolculuğu valilikle taçlanacaktır. Çünkü kendisi devleti çok iyi tanıyan, hiçbir zaman bürokrasiyi engel olarak değil, ön açıcı olarak gören bir devlet adamıdır. Kendisine hem şahsen hem de Akçakoca halkı olarak haklarımızı helal ediyoruz. Kendilerinin de bizlere haklarını helal etmelerini temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Aykut Pekmez de kendisi için verilen veda yemeğinde, katılımcılara hitaben duygusal bir veda konuşması yaptı. 2012 yılının Ramazan ayında bir sahur vakti Akçakoca'ya tayinini öğrendiğini belirten Kaymakam Aykut Pekmez, yine bir Ramazan ayında aldığı tayin haberiyle Ankara'ya gideceğini söyledi. Kamu yöneticiliği görevi süresince 8 ayrı yerde vazife yürüttüğünü belirten Pekmez, Akçakoca'da geçirdiği 3 yıl boyunca güzel işler yaptıklarını ve Akçakoca'yı hep iyi anılarla yad edeceklerini ifade etti. Akçakoca'da sadece görev süresinin bittiğini söyleyen Kaymakam Pekmez, "Bir Akçakocalı olarak bağlantımız inşallah devam edecek. 3 yıl boyunca hizmet verdiğimiz Akçakoca'ya ufak da bir katkımızın olduğu kabul edilirse son derece mutlu oluruz" şeklinde konuştu.

Düzce eski milletvekili Osman Çakır'ın da bir konuşma yaptığı veda gecesinin sonunda; Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez'e çeşitli hediyeler takdim ettiler. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Aykut Pekmez Akçakoca Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title