Haberler

Şahinbey Kaymakamı Aydın'dan Madde Bağımlısı Hastalara Ziyaret

Güncelleme:

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Gaziantep Madde Bağımlıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Gaziantep Madde Bağımlıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Şahinbey Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Aydın, Gaziantep Madde Bağımlıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Abdulkadir Dayan ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldığı belirtildi.

Toplumun madde bağımlılığıyla ilgili bilgilendirilmenin gerekliliğine vurgu yapan Aydın, "Madde bağımlılığının çok farklı sebepleri var. İnsanlar, kendi istekleriyle maddeye bulaşmaz. Bazı çeteler, insanları maddeye bedava alıştırarak, zamanla madde bağımlısı olmalarına neden olurlar. Bizim toplumsal silkelenmeye ihtiyacımız var, bunun mücadelesini vermemiz gerekir" dedi.

Dernek Başkanı Abdulkadir Dayan ise madde bağımlılarıyla sürekli irtibat halinde olduklarını kaydederek, imkanları ölçüsünde onlara yardımcı olduklarını belirtti.

Gönüllü olarak gayret gösterdiklerini ifade eden Dayan şunları kaydetti:

"İnsanların dualarını almak bizi mutlu ediyor. Sürekli yönetim kurulumuzla toplantı yapıyoruz, daha fazla kişiye ulaşabilmenin hesabını yapıyoruz. Kamuoyunu daha fazla bilgilendirmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Günden güne daha fazla kişiye ulaştığımızı bilmek bizi mutlu ediyor. İnşallah, yılmadan çalışmalarımızı sürdürecek ve insanların madde bağımlısı olmadan güzel günler geçirmesine vesile olacağız."

Aydın, gayretlerinden dolayı, dernek yönetim kurulu üyeleri ve gönüllerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Şahinbey Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title