Haberler

Kaymakam Ahmet Can Pınar, Güneykaya Beldesi'nde İncelemelerde Bulundu

Yıldızeli İlçe Kaymakamı Ahmet Can Pınar yapılan yatırımları yerinde görmek üzere Güneykaya Beldesi’ne giderek bir takım incelemelerde bulundu.

Yıldızeli İlçe Kaymakamı Ahmet Can Pınar yapılan yatırımları yerinde görmek üzere Güneykaya Beldesi'ne giderek bir takım incelemelerde bulundu.

Güneykaya Belediye Başkanı Mehmet Akpınar ve beraberindekiler Kaymakam Pınar'ı belediye binası önünde karşıladı. İlk olarak belediye binasını ziyaret eden Kaymakam Pınar burada Başkan Akpınar ile bir süre sohbet etti. Başkan Akpınar, "Sayın Kaymakamımıza nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendileri bizlere her konuda yardımcı oluyor ve ne zaman olursa olsun dertlerimizle yakından ilgileniyor." dedi.

Kaymakam Ahmet Can Pınar ise, "Bizim asli görevimiz vatandaşa hizmet etmektir. Bu bağlamda gerektiği yerlerde belediye başkanımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini de devletimizin imkanları dahilinde elimizden geldiği kadarıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu bakımdan bugün ilçemizin tek beldesi olan Güneykaya'ya gelerek yapılan çalışmaları birde yerinde incelemek istedik. Başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum ve göstermiş olduğu bu misafirperverlik içinde ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum." İfadelerini kullandı.

Yapılan incelemelerin ardından Kaymakam Pınar beldeden ayrıldı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Can Pınar Yıldızeli Güneykaya Akpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title