Haberler

Kayıp Üniversite Öğrencisinin Ölü Bulunması

Tarsus'ta ölü bulunan Özgecan Aslan'ın katil zanlısının çalıştığı minibüs kooperatifinden yapılan açıklamada, zanlının kullandığı aracın olay anında servis saati dışında olduğu bildirildi.

Tarsus'ta ölü bulunan Özgecan Aslan'ın katil zanlısının çalıştığı minibüs kooperatifinden yapılan açıklamada, zanlının kullandığı aracın olay anında servis saati dışında olduğu bildirildi.

Tarsus Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar İşletme Kooperatifi (TOK) Başkanı Nafiz Kızılyaka, yazılı açıklamasında, Aslan'ın ailesinin acısını paylaştıklarını belirtti.

Zanlının servis saati dışında olayı gerçekleştirdiğini belirten Kızılkaya, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yaşanan bu insanlık dışı olayı kurumumuz ve 112 üyemizle birlikte esefle kınıyoruz. Acımız büyük, yaşanan bu olayın zanlısı şahsın servis saati dışında bireysel olarak gerçekleştirdiğini öğrendiğimiz andan itibaren evlerine ekmek götürmek dışında bir amacı olmayan üyelerimizin de tepkisi çok büyük olmuştur. Böyle bir vahim olayın kooperatifimize mal edilmesi de ayrıca tüm TOK camiasını derinden üzmektedir."

Kamuoyundan bu olayın tüm TOK camiasına mal edilmemesini istediklerini kaydeden Kızılkaya, şöyle devam etti:

"Olayı duyduğumuz andan itibaren emniyet güçleriyle birlikle hareket edilmiş ve şüphelilerin yakalanmasında bizzat TOK otobüsleri yönetim kurulu olarak katkı sağlanmıştır. Ayrıca çok kısa süre içerisinde olayı aydınlatan ve zanlı şahsı adalete teslim ederek, toplumsal vicdanı bir nebzede olsa rahatlatan tüm kolluk kuvvetlerimize kooperatif olarak teşekkür ederiz. Bir daha bu ve buna benzer olayların meydana gelmemesi için TOK otobüsleri olarak gerekli önlemlerin alınacağını tüm kamuoyunun bilgisine sunarız."

Kaynak: AA / Yerel

Kızılkaya Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title