Haberler

Kayıp Orman İşçisi Bulundu

Bilecik'te 5 gün önce çalıştığı Gülümbe köyü yakınlarındaki alanda kaybolan orman işçisi İbrahim Çolakoğlu (54) bulundu.

Bilecik'te 5 gün önce çalıştığı Gülümbe köyü yakınlarındaki alanda kaybolan orman işçisi İbrahim Çolakoğlu (54) bulundu.

Alınan bilgiye göre, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ile Bursa'dan gelen köpekli arama timinin çalışmaları sonucu, kaybolduğu yerden 7-8 kilometre uzaktaki Pelitözü köyü Gölpark yakınlarında bulunan Çolakoğlu, Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaybolduğu süre içinde aç ve susuz kaldığı için bitkin düşen ve psikolojik sorunları olan Çolakoğlu'nun, hastanenin psikiyatri servisine sevk edildiği, tedavisinin burada devam edeceği bildirildi.

-"5 gün boyunca hiçbir şey yemedim"

Çolakoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ormanlık alanda konakladıkları çadırdan gördüğü halüsinasyon üzerine ayrıldığını belirterek, "Birilerinin beni sopayla kovaladığını hissettim. Bunun üzerine çadırı terk ettim, ormanda gezdim. Çadırların alt kısmında dolaşıyordum. Açlık, susuzluk hissedince bugün geri çıktım, çadıra geldim. Sonra da beni buraya getirdiler. 5 gün boyunca hiçbir şey yemedim" diye konuştu.

15 Mayıs'ta, Gülümbe köyü yakınlarında kaybolan Çolakoğlu için Jandarma ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden oluşan 30 kişilik ekip 20 kilometrelik alanda arama çalışması başlatmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Pelitözü Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title