Haberler

Kayıp Gencin Yanmış Cesedi Bulundu

Konya'da ailesinin iki gündür haber alamadığı, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen gencin yanmış cesedi bulundu.

Konya'da iki gündür aranan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen gencin cesedi, bir inşaatın bodrum katında yanmış halde bulundu.

İddialara göre, uyuşturucu kullanmak için merkez Karatay ilçesi Çimenlik Mahallesi'ndeki 3 katlı bir inşaata giden 3 genç, inşaatın bodrumunda daha önceden tanıdıkları M.D'nin yanmış cesediyle karşılaştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, vücudu yanmış halde olan ve eroin kullandığı öne sürülen M.D'nin (17) yanında enjektör buldu.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürülen M.D'den iki gündür haber alamayan ailesinin de polise kayıp başvurusunda bulunduğu belirlendi.

Cumhuriyet Savcısının incelemelerinin ardından gencin cesedi, otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

"Uyuşturucu madde kullanmak" ve "adam yaralama" gibi suçlardan poliste kaydı olduğu öğrenilen gencin kesin ölüm nedeni, yapılacak otopsi sonrasında belirlenecek.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Karatay Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title