Haberler

Kayapınar Belediyespor'un Erganispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'un hafta sonu oynanacak Erganispor maçı hazırlıkları sürüyor.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'un hafta sonu oynanacak Erganispor maçı hazırlıkları sürüyor.

Kayapınar Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Deri, yaptığı açıklamada, 16 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Erganispor maçında galibiyet elde ederek, kümede kalma yolunda önemli bir engelli aşmak istediklerini söyledi.

Deri, çok zorlu bir grupta mücadele ettiklerini ifade ederek, "Herkesin herkesi yenebileceği ve şampiyonluk yarışının büyük bir çekişmeye sahne olduğu grupta kümede kalmak için çaba sarf ediyoruz. Bunun için Erganispor ile oynayacağımız maçı çok önemsiyoruz. Kümede kalmamız için tek hedefimiz olan 3 puanı Erganispor maçından almak istiyoruz" dedi.

Muhabir: Mehmet Çakan / Sema Kaplan

Yayıncı: Behçet Güngör - DİYARBAKIR

Kaynak: AA / Yerel

Kayapınar Belediyespor Mehmet Deri Diyarbakır Erganispor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title