Haberler

Kayapınar Belediyesi'nde Köy Ziyaretleri

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçe Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ ve meclis üyeleri belediye bağlanan köyleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçe Belediye Başkan Vekili Mahmut Dağ ve meclis üyeleri belediye bağlanan köyleri ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Belediye tarafından yapılan köy evlerinde yapılan toplantılara muhtarlar, imamlar, okul müdürleri ve köylüler katıldı.

Kayapınar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan bir planlamayla belediyeye bağlanan köyler ziyaret edildi.

Cankatran ve Gözegöl köylerine yapılan ziyarete Başkan Vekili Mahmut Dağ, Başkan Yardımcısı Servet Yılmaz ve bazı birimlerin amirleri katıldı. Belediye tarafından köylerde yapılan ve çok amaçlı kullanılan köy evlerinde yapılan toplantılara köy muhtarları, imamlar, okul müdürleri ve köylüler katıldı. Ziyaretin köylerdeki sorunları yerinde öğrenmek için yapıldığını belirten Mahmut

Dağ, "Köylerin belediyelere bağlanmasıyla köylerdeki sorunları tespit ederek çalışmalar başlattık. Köy yolları ve köy içindeki yolları yaptık. Büyükşehir belediyemizle birlikte alt yapı ve içme suyu sorunlarını büyük bir kısmını çözdük. Her köye köy evi yaptık. Yinede köylerimizi gezerek sorunları varsa bunları tespit edip imkanlarımız el verdikçe çözüm bulmak için geldik" şeklinde konuştu.

Ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirten Cankatran Köyü Muhtarı M. Ali Yıldız ve Gözegöl Köyü Muhtarı Kasım Aslan, köylerinin belediye bağlanmasıyla yıllardır göremedikleri hizmetleri gördüklerini belirterek, öncelikle köylerde yapılan köy evlerinin kendileri için özellikle yas yeri olarak kullanılmasının büyük bir kolaylık olduğunu belirtiler. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Servet Yılmaz Diyarbakır Mahmut Dağ Kayapınar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title