Haberler

Kayapınar Belediyesi Bina Görevlileri İçin İftar Düzenledi

Güncelleme:

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Ramazan ayı dolaysıyla ilçe sınırları içinde bulunun bina görevlileri ve ailelerine iftar yemeği verdi. Yemeğe bini aşkın kişi katıldı.

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayı dolaysıyla bina görevlileri ve ailelerine iftar yemeği verdi. Kaplan City salonunda verilen iftar yemeğine Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın, BDP İlçe yöneticileri, meclis üyeleri, bini aşkın bina görevlileri ve aileleri katıldı.


İftar öncesi konuşan Eş Belediye Başkanı M. Ali Aydın, Rojava'da halkına daha çok sahiplenmesi çağrısında bulundu. Aydın," Ekmeğini büyük emekle kazanan emekçi dostlarda bir arada olmaktan onur duyuyoruz. Öncelikle Ramazan ayınızı kutlar, barış ve özgürlüklere vesile olmasını diliyoruz. Tüm halkımızı Rojava'daki devrimi daha çok sahiplenmesi çağrısında bulunuyoruz. Orada büyük bir onur mücadelesi veriliyor. Halkımız her şeye rağmen bu onurlu mücadeleyi kazanacaktır"şeklinde konuştu. İftar sonrası Eş Belediye Başkanı M. Ali Aydın konuklarla sohbet ederek, sorunlarını dinledi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Mehmet Ali Aydın Diyarbakır Ali Aydın Kayapınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title