Haberler

Kavşaklar ve Parklarda Peyzaj Çalışmaları Başladı

Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kavşaklarda ve kentin çeşitli yerlerinde çiçeklendirme ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

Uşak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü kavşaklarda ve kentin çeşitli yerlerinde çiçeklendirme ve peyzaj çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde ve Cumhuriyet Mahallesi'nde kavşaklarda ve alanlarda çiçeklendirmeler yapıldı. Uşak Belediyesi'nin kentin her noktasının ayrı bir güzellikte olması için çaba verdiğini anlatan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, bu kapsamda ihtiyaç görülen her yerde park ve bahçeler müdürlüğünün çalışmalarının devam ettiğini hatırlattı. Amaçlarının her yerinin yemyeşil ve çiçeklerde dolu bir kent olduğunu aktaran Cahan, " İlimizin marka bir kent olması için durmaksızın çalışmalarımız devam ediyor. Projelerimiz için var gücümüz ile çalışmakla birlikte, kentimize küçük dokunuşlar ile kazanımlar sağlamak istiyoruz. Bu nedenle kentimizin birçok noktasında çiçeklendirme, peyzaj ve kavşak düzenlemelerimiz sürüyor" dedi.

Alanlarda biten çalışmaların ardından vatandaşların beğenisini aldıklarını vurgulayan Cahan, kent dışından gelen misafirlerin de bu çalışmalardan haz alacağına dikkat çekti. Uşak Belediyesi'nin kentin imajı adına bu tür uygulamalara devam edeceğini bildiren Cahan, "limizin çiçek bahçesi olması ve yeşil imajı ile anılması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın da bu konuda bizlere talepleri söz konusudur. Biz bu durumda istenilen bir kentin ortaya çıkması adına müdürlüklerimiz ile buna benzer çalışmalar yapacağız. Çalışmalarımızın akabinde kentimizin imajı açısından çok olumlu değişiklikler söz konusu olacaktır" ifadesini kullandı. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Mahallesi Nurullah Cahan Uşak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu?
500

Yorumlar (1)

UĞUR:

BIRAK PEYZAJI MEYZAJIDA BOZUK OLAN YOLLAR YAPILSIN ÖNCE. ÖNCE YOL ORTASINDAKİ ÇIKINTI RÖGAR KAPAKLARINI DÜZENLEYİN. MAKYAJA PARA HARCAMAYIN VE UŞAKIN PARASINI BOŞA HARCAMAYIN. YAZIKTIR VE DE GÜNAHTIR. ONCA AÇ-SEFİL İNSAN PERİŞAN DURURKEN NASIL HESAP VERECEKSİNİZ ÖTE TARAFTA BU SAÇMA SAPAN İŞLERE HARCANAN PARALAR İÇİN. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title