Haberler

Katı Atık Birliği Toplantısı Yapıldı

Sivas'ta, Katı Atık Birliği Toplantısı yapıldı.

Sivas'ta, Katı Atık Birliği Toplantısı yapıldı.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Zara Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, Ulaş Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, Yıldızeli Belediye Başkanı Yılmaz Navruz ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Birliğin en yaşlı üyesi Doğanşar Belediye Meclis Üyesi Turan Bayrak'ın başkanlığındaki toplantıda, Katı Atık Birliği Başkanlığına Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın seçildi.

Aydın, temiz bir çevre oluşturmanın belediyelerin önemli görevleri arasında yer aldığını belirterek, "Bu kapsamda hepimiz aynı duyarlılık ve hassasiyeti göstermek zorundayız ve bunun için gayret edeceğiz" ifadesini kullandı.

Toplantıda başkan vekilleri, katip üyeler, katı atık birliği komisyon üyeleri ve encümenlerin seçimi yapıldı. Toplantı, 2013 yılı bütçesinin onaylanmasının ardından sona erdi. - Sivas

Kaynak: AA / Yerel

Alaaddin Yılmaz Yıldızeli Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title