Haberler

Kastaomu-Çatıya Çıkanlar Artınca Belediye Anonsla Uyarı Yapmaya Başladı

Kastamonu'nun araç ilçesinde son günlerde çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaşların artması üzerine belediyeden anonslu uyarılar yapılıyor.

KASTAMONU'nun Araç ilçesinde son günlerde çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunan vatandaşların artması üzerine belediyeden anonslu uyarılar yapılıyor. Belediye ekipleri, çatıya çıkan kapıların kilitlenmesi konusunda vatandaşları uyarmaya başladı.Araç'ta son bir hafta içinde 3 kişinin çatıya çıkarak intihar girişiminde bulunması, belediyeyi harekete geçirdi. İlçede belediye anons sisteminden gün içinde belirli aralıklarla yapılan uyarılarda, çatıya çıkan kapıların kilitlenmesi, kapı yoksa kapı yapılması uyarıları yapılıyor. Yapılan uyarı anonsları hakkında bilgi veren Araç Belediye Başkan Vekili Fikri Özdemir, "ilçemizde meydana gelen bazı olaylar sonucu çatıya çıkıp intihar girişimlerine karşı tedbir amaçlı çalışmalarla birlikte anonslar yapmaya başladık. Vatandaşlarımız belediyemize başvurup, nasıl tedbir alacaklarını öğreniyorlar. Kapıların kilitli olması, çatıya çıkan girişlerin kapıların olması gibi uyarılar yer alıyor. İlanda, intihara teşebbüs edenlerin çatıya çıkamamaları için tedbirler alınıyorö dedi.Gün içinde belediye anons sisteminden yapılan anonslarda, "Belediye Başkanlığı'ndan bildirilmiştir. İlçemiz merkezinde birkaç gündür tekerrür eden bina çatılarına çıkılarak intihara teşebbüs olayları, önüne geçilmez bir hal olmuştur. İnsan hayatının söz konusu olduğu bu durumlarda apartman sahipleri ve yöneticilerinin tedbir olarak sokak kapı ve çatı kat kapılarını kapalı tutmaları, maddi ve manevi zararların önlenebilmesi için önemle rica olunurö deniliyor.

Araç Belediyesi tarafından yapılan anonslar üzerine bazı vatandaşlar da belediyeye gelerek alınabilecek tedbirler üzerine yetkililerden bilgi alıyorlar.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Bakmadan Geçme

Kızıldeniz'de tansiyon tavan! İsrail'e giden dev gemiyi füzelerle imha ettiler

Kızıldeniz'de tansiyon tavan! İsrail'e giden dev gemiyi füzelerle imha ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title