Haberler

Kastamonuspor 1966 - Niğde Belediyespor Maçının Ardından

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, Kastamonu’ya hak ettiği şampiyonluğu 50 yıl sonra getireceklerini söyledi.

Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, Kastamonu'ya hak ettiği şampiyonluğu 50 yıl sonra getireceklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kastamonuspor 1966, sahasında konuk ettiği Niğde Belediyespor'u 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda büyük bir başarıya imza attı.

Ligin en zor karşılaşmasına çıktıklarını ve geriye düşmeleri halinde kazanmasını bildiklerini ifade eden Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman, " Ilgaz Tüneli'nde iki gün önce ışık göründü dediler. Şampiyonluk yolunda da tünelin ucunda ışık göründü. Tabi ki şampiyon olduk diyemeyiz ama ışığı görüyoruz. Öncelikle sakat sakat fedakarlık göstererek oynayan oyuncularımı tebrik ediyorum. Hepsini öpüyor ve kucaklıyorum. Yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum ve bizi tribünden destekleyen muhteşem taraftarımıza teşekkür ediyorum. Önümüzdeki haftalarda şehir dışında yaşayan Kastamonulu hemşehrilerimizi de bu coşkuyu ve heyecanı yaşamaya bekliyoruz. Çok az yolumuz kaldı. İnşallah Kastamonu'ya 50 yıl sonra hak ettiği şampiyonluğu yaşatacağız" dedi.

Bölgesel Amatör Lig'de geçtiğimiz yıl sonu şampiyonluk yaşattıklarını hatırlatan Duman, "Geçen sene bu şehre şampiyonluk yakışır demiştim. Bu sene de 3. lig şampiyonluğu Kastamonu'ya yakışır" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Niğde Belediyespor Ilgaz Tüneli Ahmet Duman Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title