Haberler

Kastamonulu Genç Sanayici ve İşadamları Kahvaltıda Bir Araya Geldi

İstanbul'da ikamet eden Kastamonulu genç sanayici ve işadamları kahvaltıda bir araya geldi.
Kuruçeşme'de düzenlenen kahvaltıya İÇDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Aslan, Ramsey Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür, Dalgakıran Yönetim Kurulu...

İstanbul'da ikamet eden Kastamonulu genç sanayici ve işadamları kahvaltıda bir araya geldi.

Kuruçeşme'de düzenlenen kahvaltıya İÇDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Aslan, Ramsey Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür, Dalgakıran Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Dalgakıran, Reis Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Reis, İMES Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar, CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü ve eski Başbakan Danışmanı Yunus Akgül ile çok sayıda Kastamonulu işadamı katıldı.

Genç Kasiad Yönetim Kurulu üyelerinin tanıtıldığı toplantıda neşeli dakikalar yaşandı. Kahvaltıda söz alan Genç Kasiad Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kızılkum, "Biliyoruz ki büyük hayalleri büyük hedefleri olan insanlar ve kuruluşlar büyük işler başarır. Biz de bu niyetle yola çıktık. Önderlerimiz Kasiad gibi bir kuruluşu oluşturan ve yıllardır Türkiye'ye hizmet veren büyüklerimizdir. Bizler Kasiad gibi bir gücün desteğini arkamıza alarak güzel işlere imza atmak ve tarih içinde adımızı bırakmak istiyoruz" dedi.

Büyük kıtaları birbirine bağlayan köprülerin olduğunu belirten Kızılkum, "Bizim arzumuz da İstanbul-Kastamonu arasında bir ticaret ve gönül köprüsü oluşturmaktır. Önümüzde ki yıllarda Kastamonu Türkiye'nin parlayan şehirleri arasında gösterileceğine inancımız tamdır" diye konuştu.

Genç Kasiad Dış İlişkiler Sorumlusu Seçil Özkan da, "Kastamonu da kadın girişimciler oranı ise Türkiye ortalamasının altında kalmaktadır. Türkiye'de kadınlar girişimcilik açısından ön planda değil Türkiye bu kadar yükselirken kadınların iş gücüne katılımı da arttırılırsa Türkiye'nin geleceğini hayal bile edemiyorum. Girişimcilikte bulunan ve bulunmak isteyip de yapamayan tüm Kastamonulu genç girişimci kadınları aramıza katarak güçlü bir birliktelik yapmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

KASİAD Genel Başkanı Ayhan Aslan ise, genç işadamlarına güvendiğini ve kendilerinin de her konuda genç işadamlarına destek olacaklarını belirtti.

Ramsey'in sahibi Remzi Gür de, gençler tarafından üretilecek kaliteli projelere her zaman destek sunacaklarını kaydetti.

Ayrıca programda Kastamonu'ya katkı sağlayan işadamlarına teşekkür plaketi verildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayhan Aslan Kuruçeşme Remzi Gür İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title