Haberler

Kastamonu Havalimanı, Bayram Yanıkoğlu'nun Ailesini Unutmadı

Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü ile Hizmet İş Sendikası Kastamonu Şube Müdürlüğü, Ramazan ayında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bayram Yanıkoğlu’nun ailesini unutmadı.

Kastamonu Havalimanı Müdürlüğü ile Hizmet İş Sendikası Kastamonu Şube Müdürlüğü, Ramazan ayında elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Bayram Yanıkoğlu'nun ailesini unutmadı.

Kastamonu Havalimanı Müdürü Mustafa Konca, beraberinde Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Mustafa Çağlı ve Başkan Yardımcısı Zühre Çemekoğlu, Ulaştırma Memur-Sen Kastamonu İl Başkanı Metin Tiraki ile birlikte trafik kazasında hayatını kaybeden Kastamonu Havalimanı Müdürlüğünde iş makinesi operatörü Bayram Yanıkoğlu'nun merkeze bağlı Küçüksu köyündeki ailesini ziyaret etti. Ziyarette aileye taziyede de bulunan Kastamonu Havalimanı Müdürü Mustafa Konca, Bayram Yanıkoğlu'nun ailesine kendi imkanlarıyla başlattığı yardım kampanyasından toplanan yaklaşık 5 bin TL'lik nakdi para yardımını teslim etti.

Bayram Yanıkoğlu'nun Kastamonu Havalimanı'nda iş makinesi operatörü olarak görev yaptığını hatırlatan Konca, "Çalışanlarımızdan Bayram Yanıkoğlu, Ramazan Bayramı'nın 1'inci günü elim bir trafik kazası sonucu vefat etti. Acımız ve üzüntümüz büyüktür. Bu yüzden bizde, yardım kampanyası başlattık" dedi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğünce işletilen Türkiye'deki diğer havalimanları çalışanlarını da kapsayacak şekilde merhumun ailesi adına yardım kampanyası düzenlediklerini aktaran Konca, "Bu kapsamda yaklaşık 5 bin TL yardım yapılmıştır. Ayrıca merhum Bayram Yanıkoğlu, vefatından 3 ay önce Hak-İş Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikasına üye olmuştu. Üyeliğinden dolayı da ailesine 25 bin TL yardım Hizmet-İş Sendikasınca yapılmıştır. Yine havalimanlarına hizmet veren merhum Bayram Yanıkoğlu'nun bünyesinde çalıştığı Gezerler Teknik Firması da, Kurban Bayramı'nın 4. günü Küçüksu köyünde mevlidi şerif okutacaktır. Merhumun ailesinin acısını hafifletmek ve sahiplenmek adına bu tür yardımlarda bulunulmuştur. Yardımda bulunan gerek havalimanı çalışanlarına, gerekse Hizmet-İş Sendikası yetkilisine teşekkür ediyorum" dedi.

HİZMET-İŞ SENDİKASINDAN 25 BİN TL NAKDİ YARDIM

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanlığı tarafından yaklaşık 3 yıldır üyelerine sosyal projeler kapsamında kaza sigortası yaptırdığına dikkat çeken Hizmet-İş Sendikası Kastamonu Şube Başkanı Mustafa Çağlı, "Sendikamız, Hizmet-İş'e üye olan tüm arkadaşlarımız üyelikleri sistemimize düştükten sonra otomatik olarak Garanti Bankası Euroko Sigorta A.Ş. ile olan anlaşma gereği sigortalanıyor. Ramazan Bayramının l'inci günü elim bir trafik kazası sonucu Kastamonu Havalimanı çalışanı sendikamız üyesi kardeşimiz Bayram Yanıkoğlu'nu kaybettik. Girişimlerimiz sonucu muhterem eşleri Şükran Yanıkoğlu ile çocukları Aydın Yanıkoğlu ve Volkan Yanıkoğlu'na 25 bin TL çeklerini takdim ediyoruz. Verilen paralar ailenin acısını azaltmaya yetmeyecektir. Fakat geride bırakmış olduğu ailesi ve çocuklarının azda olsa ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Hayatını kaybeden Bayram kardeşimize Allah'tan rahmet, geride kalan ailesine hayırlı uzun ömürler ve metanet diliyorum. Mekanı cennet olsun" şeklinde konuştu.

İşçi sendikaları içerisinde ilk grup sigortası yapanın Hizmet-İş Sendikası olduğunu söyleyen Mustafa Çağlı, şunları söyledi: "Bayram kardeşimiz Toplu İş Sözleşmesi yapmadığımız için daha aidat alamadığımız üyelerimizdendi. İstiyoruz ki tüm sendikalarımız üyelerini bu tip sosyal projeler kapsamına alsın. İşçilerimiz arasında yaygınlaşsın. Hizmet-İş olarak biz, önce insan sonra emek diyoruz. Geleceğimiz hayallerimiz kadardır. İlkeli, kararlı, sorumlu, üyelerimize ve topluma karşı sorumlu bir sendikal anlayışa sahibiz"

Hizmet-İş Sendikasının diğer bir sosyal projesinin de tüm üyelerinin üniversite eğitimi alan çocuklarına yaptıkları eğitim yardımı olduğunu anlatan Çağlı, şöyle konuştu: "Üyelerimiz varsa sendikalarımız var, sendikanız varsa üyeleriniz vardır. Üyelerimize karşı hep duyarlılığımızı koruyarak üyelerimizin hayatlarını kolaylaştıracak, onların geleceğini şekillendiren maddi manevi her türlü desteği imkanlarımız ölçüsünde vermeye devam edeceğiz. Tekrar bu vesile ile Bayram kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum mekanın cennet olsun kardeşim. Allah memleketimize hizmet eden alın teri akıtan tüm çalışanlarımızı kazalardan belalardan korusun. Dileğimiz trafik kazalarının ve iş kazalarının yaşanmamasıdır"

Ardından Çağlı, 25 bin TL'lik nakdi yardım parasını aileye teslim etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hizmet İş Sendikası Ramazan Bayramı Memur Sen Kastamonu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title