Haberler

KASKİ Genel Kurulu Toplandı

Güncelleme:

KASKİ Genel Kurulu, gündeminde bulunan 7 konuyu görüşüp karara bağlamak üzere 2014 yılı Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Kurulu, gündeminde bulunan 7 konuyu görüşüp karara bağlamak üzere 2014 yılı Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda yapılan Genel Kurul'da alınan kararlar hakkında şu bilgileri verdi:

"Genel Kurul 1. Başkanvekilliğine Bekir Yıldız, 2. Başkanvekilliğine Mehmet Savruk'un seçilmesine oy çokluğu ile karar verildi. Genel Kurul divan katibi asil üyeliğine Merve Sarıoğlu ile Yusuf Özkaya, yedek üyeliğine ise Hakan Demir ile Oğuzhan Berk'in seçilmesine oy çokluğu ile karar verildi. Genel Kurul Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine; Özkan Altun, Necati Eravşar, Mehmet Büyükbaş, Mustafa Temur, Mustafa İnceok, İrfan Dursun, Ramazan Yapıcı, Levent Büyükkeçeci ile Emre Ok'un getirilmesine oy birliği ile karar verildi. Genel Kurul üyelerine ödenecek huzur hakkının 5393 sayılı belediye kanununun 32. maddesine istinaden (Meclis başkan ve üyelerine, meclis toplantılarına ve ihtisas komisyonları toplantılarına katıldıkları her gün için 39'uncu madde uyarınca belediye başkanına ödenmekte olan aylık brüt ödeneğin günlük tutarının üçte biri kadar) huzur hakkı ödenmesine oy birliği ile karar verildi. 2013 yılı faaliyet raporu, bilanço ve denetçi raporlarının kabulüne oy çokluğu ile karar verildi. Ücret tarifeleri konusunun görüşülmesi için Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birliği ile kabul edildi. Yönetmelik değişiklikleri konusunun, görüşülmesi için Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesine oy birliği ile karar verildi." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ender Batukan Bekir Yıldız Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title