Haberler

Kasım Ayında Deniz Keyfi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kasım ayında deniz keyfi- Denizde yüzenler ve sahilde güneşlenenler- Denizde yüzen vatandaşla röportaj- Deniz kıyısında yürüyüş yapanlar Kasım ayında deniz keyfi- Doğuda bazı illerde kar yağışı yaşanırken, Marmaris'te ise vatandaşlar, 25 dereceye ulaşan sıcak havanın tadını denizde yüzerek çıkardı Doğu Anadolu'nun bazı illerinde kar yağışı etkili olmaya başlarken, Güney Ege'de ise yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kasım ayında deniz keyfi- Denizde yüzenler ve sahilde güneşlenenler- Denizde yüzen vatandaşla röportaj- Deniz kıyısında yürüyüş yapanlar Kasım ayında deniz keyfi- Doğuda bazı illerde kar yağışı yaşanırken, Marmaris'te ise vatandaşlar, 25 dereceye ulaşan sıcak havanın tadını denizde yüzerek çıkardı Doğu Anadolu'nun bazı illerinde kar yağışı etkili olmaya başlarken, Güney Ege'de ise yazdan kalma günler yaşanmaya devam ediyor. Kasım ayına girilmesine rağmen, Muğla'nın gözde turistik merkezlerinden Marmaris'te sıcak hava etkili oluyor. Marmaris Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı ise 23 derece olarak ölçüldü.Sıcak havayı fırsat bilenler sahilde güneşin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar plajda güneşlenmeyi tercih ederken, bazıları da denizde yüzdü. Balık tutkunları da öğle saatlerinden itibaren oltalarını denize atarak bir yandan güneşlendi, bir yandan da denizden çıkacak kısmetini bekledi.Sıcak havayı denize girerek değerlendirenlerden Yaşar Kızılağaç, denizin yaz aylarından daha güzel olduğunu savundu. Marmaris'te kasım ayının sonuna kadar denize girdiklerini belirten Kızılağaç, "Bu aylarda da denize girmeyi herkese tavsiye ediyorum. Sağlıklı yaşamak için en güzeli yaz-kış yüzmek" dedi. Plajda güneşlenip kitap okuyarak vakit geçiren vatandaşlardan Ömer Kaya ise Marmaris'te yaşadıkları için kendilerini şanslı hissettiklerini dile getirdi.Kaya, "Haberlerde Van ve Ardahan'da kar yağışının etkili olduğunu duydum. Doğu'da kar var ama biz burada baharı yaşıyoruz" diye konuştu. Meteoroloji yetkilileri, ilçede sıcak havanın hafta boyunca etkili olmasının ve sıcaklığın 22 ila 25 derece arasında değişmesinin beklendiğini bildirdi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kızılağaç Güney Ege Marmaris Muğla Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title