Haberler

Kaşbaşı Köyünde Aşure Etkinliği

Bartın’ın Kaşbaşı köyünde protokol üyelerinin katılımıyla Muharrem ayı aşure günü etkinliği düzenlendi.

Bartın'ın Kaşbaşı köyünde protokol üyelerinin katılımıyla Muharrem ayı aşure günü etkinliği düzenlendi.

Vali Tevfik Başakar İlk ve Orta Okulu, Kaşbaşı Köyü Muhtarlığı, Gürpınar Köyü Muhtarlığı, Kaşbaşı Köyü Cami, Gürpınar Köyü Cami ve Kur'an Kursu tarafından Muharrem ayı kapsamında ortaklaşa aşure etkinliği düzenlendi. Aşure Günü etkinliği kapsamında Kur'an-ı Kerim tilavetini takiben günün anlam ve önemini belirten konuşma İl Müftüsü Mahmut Gündüz tarafından yapıldı. Konuşmanın ardından katılımcılara aşure ve yiyecek ikramında bulunulan program ikram sonrası yapılan dua ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

OKULLARDA İNCELEME

Program sonrası Vali Seyfettin Azizoğlu okullarda inceleme yaparak okulların son durumları hakkında bilgi edindi ve ihtiyaç duyduğu konularda çalışmaların başlatılması yönünde ilgililere talimatlarını vererek okullardan ayrıldı. Etkinliğe Vali Seyfettin Azizoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdür Vekili Haydar Çevik, İl Özel İdare Genel Sekreteri İbrahim Kayış, İl Müftüsü Mahmut Gündüz, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, davetliler, köy sakinleri, öğrenciler ve veliler katıldı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tevfik Başakar Gürpınar Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title