Haberler

Kartepe'de Pazar Yerleri Temizlendi

KartepeBelediyesi, ilçe genelinde kurulan 15 pazarı “Temiz çevre sağlıklı yaşam için Şimdi Kartepe Zamanı” sloganıyla temizlik çalışmalarına devam ediyor.

KartepeBelediyesi, ilçe genelinde kurulan 15 pazarı "Temiz çevre sağlıklı yaşam için Şimdi Kartepe Zamanı" sloganıyla temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Turizm açısından önemli merkezlerden olan Kartepe ilçesi, Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler pazaryerlerinden 100 ton çöp topladı. Temiz çevre ve sağlıklı yaşam için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, "Toplum sağlığına önem veren temizlik işleri müdürlüğümüz temiz çevre, sağlıklı yaşam için Şimdi Kartepe Zamanı sloganıyla çalışmalarını geniş bir yelpazede sürdürüyor.

Yeşil bitki örtüsüne sahip ilçenin yaz ve kış turizminin merkezi olmasının sorumluluklarını yerine getirmek adına çalışmalar 7 gün 24 saat aralıksız sürdürüyoruz" dedi. Haftanın belirli günlerinde ilçede kurulan 15 pazaryerinin çöp toplama, süpürme, yıkama ve mıntıka temizliğini 14 personel, 1 su tankeri, 1 süpürge aracı ve 1 çöp aracı ile gerçekleştiren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri pazaryeri temizlik çalışmalarında ayda 100 ton çöp toplarken 20 tanker su ile güzergahları yıkıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title