Haberler

Kartallı Sporcular İftar Yemeğinde Buluştu

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Kartal Belediyespor Kulübü yöneticileri ve sporcuları katıldı.

Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Kartal Belediye spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları katıldı.

Kartal Belediye spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları, Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır alanında verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş'ın yanı sıra; İlçe Spor Müdürü İsmail Şenay, Kartal Belediye spor Kulübü Başkanı ve Kartal Belediye Meclis üyesi Halil Şener ve kulüp yönetimi, KASK Başkanı Nasır Süleyman, mahalle muhtarları, Kartal Belediyesi Meclis üyeleri ve çok sayıda sporcu katıldı.

Futbol, İşitme Engelliler Futbol Takımı, Satranç, Briç, Yelken, Karate, Jimnastik, Kadın Voleybol ve Güreş takımında bulunan 400 sporcunun katıldığı iftar yemeğinde konuşma yapan Kartal Belediye spor Kulübü Başkanı ve Kartal Belediyesi Meclis üyesi Halil Şener, katılan herkese teşekkür ederek " Bu gece burada olmamızı sağlayan Kartal Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz'e çok teşekkür ederim. Kartal'da sporla uğraşan gençlere destek olmakla kalmayıp onlara olanak sağlıyor. İşitme Engelliler spor kulübümüz bizi büyük bir başarıya ulaştırdı. Polonya'da yapılan Dünya şampiyonasında karate alanında Dünya şampiyonu olduk. Kadın Voleybol takımımızı kurduk. Çok sayıda genç arkadaşımızla çalışıyoruz. Siz sporcu arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Halil Şener Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title