Haberler

Kartal Sisli Havada Avladı

Beşiktaş, İnönü Stadı'nda Ezeli Rakibi Fenerbahçe'yi 3 - 0 Yendi.

Deniz ve hava taşıtlarının seferlerini iptal ettiren yoğun sis Kartal'ı durduramadı. Turkcell Süper Lig 13. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, İnönü Stadı'nda ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3 - 0 yendi.

Galibiyeti getiren goller Fink, Bobo ve Uğur İnceman'dan gelirken, Kazım 75. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu galibiyetle siyah-beyazlı ekip puanını 27'ye çıkararak, lider F.Bahçe ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi.

Beşiktaş'a son yıllarda lig derbilerinde büyük üstünlük kuran, son 4 sezonda yaptığı 8 lig maçını da kaybetmeyen, İnönü Stadı'ndaki son 4 lig maçını da kazanmayı başaran sarı-lacivertli ekip, aynı başarıları tekrarlayamayarak, zirve yarışındaki avantajını sürdüremedi.

İLK YARI

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında yapılan derbi maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

4. dakikada Serdar Özkan'ın sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında topla buluşan Bobo'nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.

8. dakikada Ekrem'in soldan yerden ortasında ceza alanında Yusuf ve Bobo'yu geçen topu altıpasın önünde kontrol eden Serdar Özkan, dönerek yerden sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

16. dakikada Dos Santos ile paslaşan Gökhan, ceza alanında sol çaprazda İbrahim Toraman'ı geçtikten sonra sert vurdu, ancak meşin yuvarlak farklı bir biçimde auta çıktı.

18. dakikada Alex'in sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Carlos'un sert şutunda, meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.

27. dakikada İbrahim Üzülmez'in sol çaprazdan ortasında Bobo, meşin yuvarlağı kötü bir kafa vuruşuyla auta gönderdi.

29. dakikada Mehmet Topuz'un arapasında ceza alanında topla buluşan Alex, etkisiz bir vuruş yapınca kaleci Rüştü meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti.

32. dakikada Roberto Carlos'un yaklaşık 40 metreden sert şutunda, Rüştü meşin yuvarlağı güçlükle çelebildi. Ceza alanında sol çaprazda topu kontrol eden Dos Santos'un vuruşunda, Rüştü bu sefer meşin yuvarlağı kontrol etti.

45 artı 1. dakikada Alex'in ceza alanı önünden kullandığı serbest vuruşta, kaleci Rüştü'nün müdahale ettiği top üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Daha sonra Kazım'ın vuruşunda, Rüştü meşin yuvarlağa sahip oldu ve derbi mücadelesinin ilk yarısı 0-0'lık skorla tamamlandı.

İKİNCİ YARI

46. dakikada Ekrem sol çaprazdan ceza sahasına girdi, bekletmeden sert vurdu, ancak kaleci Volkan iki hamlede topu kontrol ederek gole izin vermedi.

54. dakikada Beşiktaş öne geçti. Bu dakikada İbrahim Üzülmez'in sol çaprazdan ceza sahasına gönderdiği pasta Fink ceza sahası çizgisi üzerinden topun gelişine sert ve düzgün vurdu ve meşin yuvarlağı Volkan'ın solundan ağlara gönderdi: 1 - 0.

57. dakikada Beşiktaş farkı ikiye çıkardı. Bu dakikada Ekrem'in pasında Tello ceza sahası içinde topla buluştu, penaltı noktasındaki Bobo'ya verdiği pasta bu oyuncu da Lugano'ya rağmen dönüp vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı Volkan'ın sağından ağlara gönderdi: 2 - 0.

69. dakikada gelişen Beşiktaş atağında İbrahim Üzülmez'in sol çaprazdan ceza sahasına gönderdiği topa Uğur İnceman penaltı noktasında müsait durumda dokunamayınca takımını bir golden etti.

74. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Colin Kazım sağ çaprazdan aldığı topla kalaye yöneldi, uzak mesafeden sert vurdu ancak meşin yuvarlak uzak direğin dibinden auta çıktı.

83. dakikada Beşiktaş farkı üçe çıkardı. Bu dakikada İbrahim Üzülmez'in geliştirdiği atakta ceza sahasına defansın arkasına attığı topta Uğur İnceman penaltı noktasında topla buluştu ve bekletmeden kaleye gönderdi. Volkan'ın ayaklarıyla müdahalesine rağmen meşin yuvarlak bacaklarının arasından ağlara gitti: 3 - 0.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Beşiktaş, sahadan 3 - 0 galip ayrılarak hem galibiyet serisini sürdürdü hem de 'şampiyonluk yarışında ben de varım' dedi.

Stat: BJK İnönü

Hakemler: Fırat Aydınus, Bülent Gökçü, Bahattin Duran

Beşiktaş: Rüştü 7, İbrahim Toraman 6, Sivok 6, Ferrari 7, İbrahim Üzülmez 8, Ekrem 7, Fink 7, Ernst 7, Serdar 5 (Dk. 46 Tello 6), Yusuf 6 (Dk. 68 Uğur İnceman 6), Bobo 7 (Dk. 78 Mert Nobre 4)

Fenerbahçe: Volkan Demirel 3, Gökhan 4, Lugano 3, Önder 3, Roberto Carlos 3, Mehmet Topuz 3 (Dk. 67 Semih 3), Cristian 3, Emre 5 (Dk. 53 Vederson 3), Santos 4 (Dk. 74 Özer 3), Alex 3, Colin Kazım 3

Goller: Dk. 52 Fink, Dk. 57 Bobo, Dk. 83 Uğur İnceman (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 38 Lugano, Dk. 53 Emre (Fenerbahçe), Dk. 45 Ferrari (Beşiktaş)

Kırmızı kart: Dk. 76 Colin Kazım (Fenerbahçe)

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title