Haberler

Kartal'ın Yelkenci Çocukları Eğitim Sertifikalarını Aldı

Kartal Belediyesi ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliği ile düzenlenen, Kartal Belediyesi Yelken Yaz Okulu’nda eğitim alan çocuklar eğitimlerini tamamladı.

Kartal Belediyesi ve Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliği ile düzenlenen, Kartal Belediyesi Yelken Yaz Okulu'nda eğitim alan çocuklar eğitimlerini tamamladı. Eğitimlerini tamamlayan çocuklara, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın eğitim sertifikalarını takdim etti.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün teşviki ile düzenlenen ve 8-11 yaş arasındaki çocukları yelken sporu ile buluşturan Yelken Yaz Okulu, 2015 yaz sezonu eğitimlerini tamamladı. Marina Dragos Yelken İhtisas Kulübü işbirliğiyle açılan Kartal Belediyesi Yelken Yaz Okulu'nda 2015 yaz sezonu eğitimini tamamlayan çocuklara, Büyükada Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen tören ile, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın  tarafından sertifikaları takdim edildi. Törenden sonra sertifikalarını alan çocuklar aileleri ve eğitmenleri ile fotoğraf çektirerek mutlu günlerini ölümsüzleştirdi.

"KARTAL'DA DENİZ SPORLARI ÖNE ÇIKMAKTADIR"

Sertifika töreni sonrası konuşma yapan Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, "Eski bir belediye başkanı olarak çocuklarımızla bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Belediyelerimizin, gençlerimizin ve çocuklarımızın çevreleriyle uyumlu bir şekilde yetiştirilmeleri gerektiği düşüncesindeyim. Bunu belediyelerin temel bir görevi olarak değerlendirmekteyim. İstanbul'da, hele de Adalar'la karşı karşıya olan Kartal ilçemizde deniz sporları öne çıkmaktadır. Bir başka yerde dağcılık olabilir, bir başka yerde binicilik olabilir. Ben de gençken binicilik federasyonunun açtığı bir kursa katılmıştım. Binicilik sertifikası almıştım. Onu anımsayarak söylüyorum. Ama hangi alanda olursa olsun belediyelerin bu tür çalışmalarını asfalt ve su çalışmaları kadar önemseyen biriyim. Sevgili çocuklarımızı kutluyorum ve onlara başarılar diliyorum. Bu tarz çalışmaları önemsediği içinde Kartal Belediyesi'ni kutluyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Belediyesi Murat Karayalçın İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title