Haberler

Kartal Belediyesi Personeli İftarda Buluştu

Kartal Belediyesi personeli, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Kartal Belediyesi personeli, düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Kartal'da altı yıldır sizlerle birlikte aynı sofraya oturmaktan çok memnunum" dedi.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi çalışanları ile iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün yanı sıra sanatçı Onur Akın, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Ömer Fethi Gürer, Avukat Hüsnü Yeşilyurt, Feyyaz Kaynak, Ali Apaydın, Dr. Turgut Mermertaş, Özel Kalem Müdürü Mustafa Fehmi Okay, CHP Meclis üyeleri Yücel Süslü, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri ve Kartal Belediyesi çalışanları katıldı. Kartal Merkez Camii eski müezzini Vedat Özbaş'ın okuduğu dua ile Kartal Belediyesi çalışanları oruçlarını açtı. İftar yemeğinin ardından Başkan Öz, Kartal Belediyesi çalışanları ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Kartal'da altı yıldır sizlerle birlikte aynı sofraya oturmaktan çok memnunum. Nice sağlıklı Ramazanlara" dedi.

Başkan Altınok Öz'ün konuşmasının ardından Kartal Belediyesi çalışanı Beytullah Köprülü de, Başkan Öz'e ve Kartal Belediyesi çalışanlarına kardeşlik ve sevginin olduğu Ramazanlar dileyerek, "Unutmayalım ki biz kocaman bir aileyiz. Kartal'ı seviyorum. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü seviyorum" diye konuştu.

Davetlilere eski Ramazan günlerini anımsatan otantik kıyafetler eşliğinde lokum ve şerbet sunumu yapıldı. İftar yemeği, ilahiler eşliğinde yapılan semazen gösterisi ile son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Gülcemal Fidan Altınok Öz Onur Akın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title