Haberler

Karsspor Dibe Demir Attı

Güncelleme:

Karsspor, deplasmanda karşılaştığı Yomraspor'a 3-1 mağlup olarak grubunda alttan 2'nci sırada yer alarak taraftarlarını üzmeye devam ediyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi takımlarından Karsspor, deplasmanda karşılaştığı Yomraspor'a 3-1 mağlup olarak grubunda alttan 2'nci sırada yer alarak taraftarlarını üzmeye devam ediyor.

İkinci yarının il karşılaşmasında Iğdır ekibini kendi saha ve seyircisi önünde mağlup eden Karsspor hafta sonu deplasmanda oynadığı Yomraspor karşılaşmasında oynadığı vasat futbolla 3-1 mağlup oldu. İkinci yarıya yaptığı transferlerle başlayan Yeşil Beyazlı ekibin istenilen futbolu oynayamaması taraftarlarını üzdü.

Karsspor'un bir türlü istikrarı yakalayamamasından şikayetçi olan taraftarlar, "Karsspor'da Karslı yok. Transfer edilen sporcular hep aynı, takım her geçen hafta daha kötü oynuyor. Buna yönetim ve teknik heyet kısa sürede çözüm bulmalıdır. Her yıl bin bir ümitle başlayan ligde rakipleri karşısında dökülen Karsspor bizleri üzüyor. Bu takıma mutlak süratle Kars'ta oynayan amatör sporculardan takviye edilmelidir. Kars'ın çıkışı ve kurtuluşunun reçetesi kendi sporcularıdır" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

NASIL OLSA AMATÖR TAKIM

Karsspor'un BAL liginde oynaması bir şey ifade etmiyor ve sonuçta oynanan karşılaşmalar amatör karşılaşmalardır diyen taraftarlar, "Zaten takım amatör. Öyle olsa böylede olsa dipten kurtulamıyor. Bir ton para verilip alınan sporculardan randıman alınmıyor. ve takım amatöre düştü düşecek. Hiç olmazsa takımı Karslı sporcuları alın takımı düşürecekse bu sporcular düşürsün. Hiç olmaza kendi sporcularımız düşürdü deriz. Kendi sahasında zor maç kazanan, deplasman maç kaybeden Karsspor'un kurtuluş reçetesi özüne dönmesidir" diye konuştular.

Öte yandan deplasmanda Yomraspor karşısında vasat oyun sergileyerek 3-1 mağlup olan Karsspor, çalışmalarına başladı. Takım antrenmalarını Atatürk Stadı'nda sürdürüyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karsspor Iğdır Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title