Haberler

Karşıyaka Esnafı Bayram Yapacak

Küçük işletmelerin ekonomide daha fazla söz sahibi olmasını isteyen ve ilçe esnafını canlandırmayı amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, Mayıs ayının ilk haftasında Çarşı Alışveriş Günleri etkinliği organize edecek.

Küçük işletmelerin ekonomide daha fazla söz sahibi olmasını isteyen ve ilçe esnafını canlandırmayı amaçlayan Karşıyaka Belediyesi, Mayıs ayının ilk haftasında Çarşı Alışveriş Günleri etkinliği organize edecek.

Karşıyaka Belediyesi, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin katkısıyla ilçe esnafını canlandırma amacıyla Çarşı Alışveriş Günleri etkinliğini organize edecek. Üç günlük şenlikte, vatandaşları Karşıyaka Çarşısı'na çekecek onlarca etkinlik düzenlenecek. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Esnafımızı ekonomik yönden güçlendireceğiz ve küçük işletmeler için farkındalık oluşturacağız. Pasaj kültürünü yeniden canlandıracağız" dedi.

EN RENKLİ ŞENLİK

Etkinlik kapsamında Karşıyaka'daki esnaf örgütlenmeleri de organizasyona dahil edilecek. Şenlik, başta Karşıyaka Çarşısı olmak üzere, Alaybey, Bostanlı, Şemikler, Örnekköy gibi merkezi noktalara da yayılacak. Sokak dinletileri, canlı heykel gösterileri, defileler, süslemeler, yarışmalar ve indirim kampanyaları ile şenliğe renk katılacak. Pasaj kültürünün yeniden canlanması için de pasaj içlerinde çeşitli kültürel ve sanatsal etkinlikler düzenlenecek.

"ESNAFI KORUYACAĞIZ"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Çarşı Alışveriş Günleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunmak için İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu'yu makamında ziyaret etti. Akpınar "Gün geçtikçe ağırlaşan ekonomik koşullar altında esnafımız da gittikçe kan kaybediyor. Yerel yönetimler olarak hem kente değer katılması hem de esnafımızın çok daha rahat yaşayabilmesi için projeler üretiyoruz. Kentlerde ne yazık ki kapalı alışveriş yerleri yurttaşımızın ilgisini çekiyor. Küçük esnafın yeniden cazip hale gelmesi lazım. Çarşı günleri düzenleyerek yurttaşlarımızı ara sokaklara çekeceğiz. Pasaj günleri düzenleyeceğiz. Pasaj kültürünü yeniden kazandırmamız gerekiyor. Bu etkinlikte hep birlikte olacağız" diye konuştu.

"YANINIZDA OLACAĞIZ"

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu da Başkan Akpınar'a destek verdi. Mutlu "Esnaf ve sanatkarlarımızın kazançlarının artması adına yaptığınız çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bir bölgede esnaf ve sanatkar o bölgenin o yörenin temel taşlarından birisidir. Karşıyaka bölgemizde bulunan esnaf ve sanatkarların bugüne kadar ortaya çıkan sorunlarını hep çözmeye çalıştık. Karşıyaka Çarşısı'nda yapmayı planladığınız, o bölgede esnafın iş hacmini artırıcı etkinliklerin yapılması son derece önemli. Sizi tebrik ediyorum. O bölgedeki, o alanda çalışan temsilcilerimizle beraber yapılan çalışmalarda sizin yanınızda olacağız" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Mutlu Akpınar Karşıyaka Örnekköy İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title