Haberler

Karşıyaka'da Kukla Festivali Büyüledi

Dünya’nın en büyük kukla topluluğu, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde sunduğu gösteride izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Dünya'nın en büyük kukla topluluğu, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde sunduğu gösteride izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Karşıyaka Belediyesi'nin de destekçileri arasında yer aldığı, dünyanın en büyük kukla festivallerinden biri olan, "9. İzmir Uluslararası Kukla Günleri" başladı. Etkinlikler kapsamında, Norveç, Sırbistan, Bulgaristan, Rusya ve İtalya'dan İzmir'e gelen topluluk, izleyici karşısına çıktı. Bir hafta daha sürecek olan gösterileri, şu ana kadar Karşıyaka'da 3 bine yakın sanatsever izledi. Hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik oyunlar izleyicilerle buluşurken, kukla tutkunları gösterilere büyük ilgi gösterdi.

GÖSTERİLER 19 MART'A KADAR DEVAM EDECEK

Karşıyaka'da 19 Mart'ta sona erecek olan 9. İzmir Uluslararası Kukla Günleri gösterimleri, bir yetişkin ve üç çocuk oyunu ile devam edecek. Yetişkinlere yönelik 'Özgür Palyaço' isimli oyun, 17 Mart'ta Hikmet Şimşek Sanat Merkezi'nde sahnelenecek. Çocuklara yönelik oyunlar 'Kırmızı Çiçek' 15 Mart'ta, Bir Sirk Parodisi' isimli oyun da 17 Mart'ta Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde sergilenecek. 'Çirkin Ördek Yavrusu' ise 19 Mart'ta Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde sahne alacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Norveç İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title