Haberler

Kars Belediye Başkanı Bozkuş, Çalışmaları Yerinde İnceledi

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kentte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, kentte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Bozkuş, Karslılar'ın yıllardan beri pis borulardan su içtiğini belirterek, vanaların eski su şebekesine ait olduğunu ve bunların içerisinden vatandaşın hiç de hijyenik olmayan malzeme içerisinden geçen suyu kullandığını söyledi.

İnsan sağlığı için suyun hijyenik olmasının önemli olduğunu belirten Bozkuş,

"Onun için yeraltı şebekesine önem verdik ve değiştiriyoruz. Daha kaliteli insan sağlığını hiçbir şekilde tehdit etmeyen malzeme kullanarak çok kısa süre içerisinde hemen hemşehrilerimize suyu vermeye çalışıyoruz" dedi.

Bozkuş, değişen su şebekesiyle birlikte Kars halkına 24 saat sağlıklı su vereceklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Geçen yıldan devam eden 130 kilometrelik şebekemiz, 72 kilometresinde devam ediyor. Burada zaman zaman haklı olarak hemşehrilerimizin canını sıkmış olabiliriz. Sularını kesmiş olabiliriz. Ama bu malzemeleri gördükten sonra ne derece haklı olduğumuzu onlar da anlamıştır. Biz vatandaşlarımızın bu işleri sabırla takip etmelerini, sabretmelerini istiyoruz. Çünkü sağlıkları bizim için daha önemli O anlamda bizim bir eksiğimiz, bizim bir noksanımız varsa biz Kars halkından özür diliyoruz. "

- KARS

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title