Haberler

Karlıova'da Yol Ortasında Kalan Elektrik Direkleri

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, yol genişletme ve altyapı çalışmalarının ardından ortada kalan elektik direklerinin kaldırılması isteniyor.

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, yol genişletme ve altyapı çalışmalarının ardından ortada kalan elektik direklerinin kaldırılması isteniyor.

Kanireş Mahallesi Muhtarı Bayram Karabulak, belediyenin yol genişletme ve altyapı çalışmalarının ardında yol ortasında kalan direklerinin hem trafik akışını olumsuz yönde etkilediğini hemde hoş görünmediğini söyledi.

Eyyüp Caddesi'ndeki söz konusu direklerin kaldırılması için yetkililere seslenen Karabulak, "Mahallemizde geçen sene yol ve altyapı çalışması yapıldı. Belediye çalışmalarının tamamlanmasıyla yol ortasında direkleri gören vatandaşlar, hayrete düşüyor. Çünkü direklerin yol ortasında olması hoş bir durum değil. Zaman zaman sürücüler de zor anlar yaşıyor. Önümüz kış biran önce bu direk yerlerinin değiştirilmesini istiyoruz" diye konuştu. - Bingöl

Kaynak: AA / Yerel

Karlıova Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title