Haberler

Kargı'nın Turizm Potansiyeli Masaya Yatırıldı

Çorum’un Kargı ilçesinde “Turizm Değerleri ve Turizm Mastır Planı” kapsamında, Çorum ve Kargı ilçesinin turizm potansiyelinin tespit edilerek daha iyi noktalara taşımak amacıyla toplantı yapıldı.

Çorum'un Kargı ilçesinde "Turizm Değerleri ve Turizm Mastır Planı" kapsamında, Çorum ve Kargı ilçesinin turizm potansiyelinin tespit edilerek daha iyi noktalara taşımak amacıyla toplantı yapıldı.

Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan'ın başkanlık ettiği toplantıya Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Hitit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Prof. Dr. Gülen Elmas Aslan, Doç. Dr. Habip Akdoğan, İl Müze Müdürü Öder İpek, İlçe Orman İşlet Müdürü Ahmet Demirci, Kargı Halk Eğitim Müdür Mücahit Açıkbaş ve diğer yetkililer katıldı.

Toplantıda il ve ilçe genelinde kültürel ve turistik açıdan değer ifade eden alanlar, doğal güzellikler, somut olmayan kültürel miras unsurlarının tespit edilmesi konuları konuşuldu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çorum Kargı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title