Haberler

Kargı'dan Özyol'a Ziyaret

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kargı, 30 Mart seçim sonucuyla birlikte ağır bir yükün altına girdiklerini söyledi.

Sorumluluklarının fazla olduğunu ifade eden Kargı, "Bunun farkındayız. Bizler siyasetin değil halkın başkanı olacağız. Merzifon Belediyesi olarak hiçbir parti gözetmeksizin ilimiz ve ilçemizde bulunan bütün belediyelerle iş birliği içinde çalışarak halkımıza en iyi şekilde hizmet edeceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özyol ise şunları dile getirdi:

"Öncelikle Merzifon'dan kalkıp bizlere hayırlı olsun ziyaretine gelen Başkanımız Alp Kargı ve Meclis Üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum. Bölge olarak hemen, hemen aynı bölgede yaşıyoruz, aramızda çok uzun mesafeler yok. İnşallah bundan sonra zaman zaman bölge, il, ilçe ve belde ayrımı yapmadan gerek projeler ve gerekse diğer çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunarak birbirimize destek olmaya çalışacağız. Merzifonlu kardeşlerimin ziyaretlerinden dolayı oldukça duygulandım. Kendilerine bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum."

Ziyarete, CHP Merzifon İlçe Başkanı Mustafa Tuncer,  CHP Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Sefa Kizir ve meclis üyeleri de katıldı. - Amasya

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhacıköy Özkan Alp Alp Kargı Merzifon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title