Haberler

Kargı Belediyesi Kaçak Suların Tespiti İçin Çalışma Başlattı

Çorum’un Kargı Belediyesi kaçak su tespitinin önlenmesi için çalışma başlatıldı.

Çorum'un Kargı Belediyesi kaçak su tespitinin önlenmesi için çalışma başlatıldı.

İlçedeki farklı mahalle ve sokaklarda Çorum Belediyesi tarafından gönderilen Su Kayıp ve Kaçak Tespit aracıyla yapılan incelemede bir çok bölgede su kaçağı olduğu tespit edildi.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, ilçeye gelen su ile çıkarılan su arasında ortalama yüzde 50'ye yakın bir kayıp olduğunu tahmin ettiklerini söyledi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün desteği ile ilçeye gönderilen araç ile saha taraması yaptıklarını ve bu alanlarda yaptıkları incelemede su hattı borularının çürümüş olduğunu ve suların boşa aktığını tespit ettiklerini anlatan Başkan Şen, "Bu çalışmayı ilçenin bütün bölgelerine yayarak yer altından çıkmayan kaçak sularımızı tespit edip yapmaya çalışacağız. Kargı'da şu anda 3 bin 503 abonemiz var. Abonelerimizin girişlerine kadar kontrol ederek kaçak tespitimizi yaygınlaştıracağız" dedi.

Su kayıp oranını sıfıra indirmeyi planladıklarını anlatan Şen, "Bütün hat ve şebeklerimizi tek tek gezerek kaçaklarımızı tespit edeceğiz. Kaçak sular yağmur suyu hatlarına, kanalizasyon hatları ve derelere gidiyor. Bunlar çıkmayan sular. Çıkanları zaten biz yapıyoruz. İlçemizdeki boşa giden suları ilçemize kazandırmak için yapılan önemli bir çalışmadır. Bize araç ve personel desteği ile bu hizmeti veren Çorum Belediye Başkanımız sayın Muzaffer Külcü beye ilçemiz ve belediyemiz adına teşekkür ediyoruz" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Külcü Zeki Şen Çorum Kargı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title